Sjedište

  Slatine 18, 40 315 Mursko Središće, Hrvatska

  +385 (0)40 573 210

  +385 (0)40 573 211

  info@sobocan-interijeri.hr

  www.sobocan-interijeri.hr

Predstavništvo:

  Radnička cesta 47, 10 000 Zagreb, Hrvatska

  +385 (0)1 2930 196

  infozg@sobocan-interijeri.hr

Kontakt obrazac:


* Sva polja su obavezna!
  Povratak

O nama / Povijest

2000.

Poduzeće SOBOČAN-interijeri d.o.o. osnovano je 2000. godine u Murskom Središću za opremanje poslovnih i prodajnih interijera namještajem i pripadajućom opremom. Kao autorizirani partner svjetskih, renomiranih brendova, poduzeće je značajan izvoznik u svojoj regiji i nalazi se u vrhu europskog tržišta proizvodnje namještaja i opreme višeg kvalitativnog razreda. Najveću suradnju ostvaruje na području njemačkog govornog područja; u Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj, te ostalim zemljama zapadno – europskog  tržišta. 

Među vodeće kupce u Hrvatskoj i Europi spadaju: Intersport, Samsung, Adidas, Nike, INA, Konzum, De Rigo, Mercator i mnogi drugi.​ 

2007. 

Svojim kupcima nudi individualna rješenja i cjeloviti inženjering: razvoj inovativnog koncepta, izradu prototipova, savjetovanje, uspješnu isporuku i preciznu montažu po sistemu „ključ u ruke“ u Hrvatskoj i svijetu (realizirani projekti su u zemljama Europe, Egiptu, Alžiru, Arapskim Emiratima i Bjelorusiji). 

Zaposlenici, uključujući i voditelje stručnih timova za montažu, aktivno govore njemački i engleski jezik, što im omogućuje da izvan Hrvatske rade jednako kvalitetno kao i u Hrvatskoj. 

2015. 

Poduzeće je izgradilo novu bravarsku radionicu i dvije nadstrešnice i uredilo Inovacijsko tehnološki centar (InTeC) u sklopu sufinanciranja projekta 50% ukupne investicije iz strukturnih fondova EU na temelju dodjele sredstava od strane Ministarstva poduzetništva i obrta.

Naglasak projekta je na ulaganju u povećanje prostornih i tehnoloških kapaciteta za održavanje produktivnosti, obnovljive izvore energije, energetsku učinkovitost, jačanje inovativnog potencijala i pozicije na tržištu. 

Izgradnja nove bravarske radionice i dviju nadstrešnica (3.200 m2) omogućila je optimizaciju poslovnih procesa i reorganizaciju postojećeg i novog strojnog parka, što znatno utječe na povećanje efikasnosti poslovanja, a time i na konkurentnost poduzeća na inozemnim tržištima, što ujedno rezultira znatnim povećanjem broja zaposlenih.