Sjedište

  Slatine 18, 40 315 Mursko Središće, Hrvatska

  +385 (0)40 573 210

  +385 (0)40 573 211

  info@sobocan-interijeri.hr

  www.sobocan-interijeri.hr

Predstavništvo:

  Radnička cesta 47, 10 000 Zagreb, Hrvatska

  +385 (0)1 2930 196

  infozg@sobocan-interijeri.hr

Kontakt obrazac:


* Sva polja su obavezna!

  Inovacijsko tehnološki centar (InTeC)

istraživanje i razvoj
 
realizacija ideja
 
modernizacija proizvodnje i poslovanja
 
produktivna razmjena iskustava u struci
 
edukacija i informiranje javnosti

 

InTeC - centar gdje ideje postaju stvarnost

U sklopu sjedišta poduzeća nalazi se jedinstven prostor osnovan s ciljem razvoja i implementacije inovativnih rješenja u opremanju trgovina, izložbenih prostora i drugih poslovnih interijera unikatnom i "po mjeri naručitelja" izrađenom opremom koja prati suvremene trendove u području marketinga i prodaje, opremanju interijera i brendiranju gotovih proizvoda.

 

InTeC - centar za razmjenu iskustva u struci

Centar objedinjava jedinstvenu mrežu projektanata, arhitekata, voditelja projekata, kooperanata, dobavljača novih materijala (Samsung Staron), domaće i međunarodne agencije i stručnu javnost koji se bave komunikacijom, grafičkim dizajnom i osmišljavanjem store koncepata.

 

InTeC - centar stručne edukacije

Suvremeno opremljen centar omogućuje teorijsku i praktičnu prezentaciju sirovina, materijala i gotovih proizvoda. Vrata centra otvorena su svim stručnim, obrazovnim institucijama s iskazanim interesom za područje djelovanja poduzeća. Osim teorijskog upoznavanja sa suvremenim materijalima, strojevima, inovacijama i store konceptima, učenici i studenti mogu i sami sudjelovati u primjeni sirovina i materijala u proizvodnom procesu, te u procesu upoznavanja granica korištenja materijala koristiti vlastita znanja, sposobnosti i kreativnost.